Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Alicante

Autovuokraamo Alicante – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Alicante info

Vuokra Auto Alicante
Autovuokraamo Alicante

Alicante on toiseksi suurin kaupunki Valencian aluetta, jossa asuu noin. 335000 (2010). Kaupunki on pääkaupunki maakunnassa samalla nimellä, ja se sijaitsee Espanjan itärannikolla. Foinikialaiset perustivat kaupungin nimellä Akra leuke vuonna 325 eKr. Kr.

Koska kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla on suosittu matkailukohde. Ensinnäkin, monet matkustaa tänne aurinkoa rannoilla, mutta on paljon muuta tekemistä. Muun muassa monia historiallisia nähtävyyksiä täällä, kuten Santa Maria, joka valmistui vuonna 1500. Myös monet museot kaupunki on tutustumisen arvoinen.

Alicanten lentokenttä on kuudenneksi suurin Espanjassa. Lentokenttä on nimeltään El Altet ja 9 km kaupungin ulkopuolella.