Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Malaga

Autovuokraamo Malaga – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Malaga info

Vuokra Auto Malaga
Autovuokraamo Malaga

Malaga sijaitsee Costa del Solilla Etelä Espanjassa ja on yksi vanhimmista satamista Välimerelle ja yksi parhaista Espanjassa. Malaga on perustettu vuonna noin. 770 f. Kr. ja tänään väestöstä mitattuna yli 550 000 (2009).

Koska sen rehevä kasvillisuus, kauniit rannat ja Etelä-paikka, Malaga on suosittu loma paikalla. Historian, voi nähdä useita vanhoja rakennuksia katedraali 1500-luvulta ja roomalainen teatteri 1. päivästä vuosisadalla eKr. Kr. Pablo Picasso syntyi Malagassa ja Museo Picasso Malaga on omistettu taiteilijan ja hänen työnsä.

Malagan lentokenttä tunnetaan myös Pablo Ruiz Picasso lentokenttä sijaitsee noin. 10 km keskustan ulkopuolella. Tämä on neljäs vilkkain lentokenttä maan.