Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Mallorca

Autovuokraamo Mallorca – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Mallorca info

Vuokra Auto Mallorca
Autovuokraamo Mallorca

Mallorca on saari Välimerellä, aivan Espanjan itärannikolla. Tämä on suurin saari Baleaarien saaristoon, ja vuonna 2010 asukasmäärä arvioidaan olevan lähes 900000. Pääkaupunki ja suurin kaupunki on Palma de Mallorca, joka on paikalla Lounais Mallorca.

Mallorca on erittäin suosittu matkailijoiden keskuudessa, ja tämä on kaikkein vieraili saarella Välimerellä. 1950-luvulta lähtien, turistit ryntäävät tänne rentoutua useita rantoja, vaeltaa vanhoja katuja Palma de Mallorca, käy teemapuisto Marineland tai tutkia monia luolia saarella.

Palma de Mallorca Airport tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan lentokenttä sijaitsee noin. 8 km ulkopuolella Palma de Mallorca. Tämä on Espanjan kolmanneksi suurin lentokenttä.