Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Almeria lentokenttä

Autovuokraamo Almeria lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Almeria lentokenttä info

Vuokra Auto Almeria lentokenttä
Autovuokraamo Almeria lentokenttä

Almeria Airport (LEI) sijaitsee rannikolla, Costa Tropical Välimerellä, noin 9 km kaupungin Almeria länteen. L-20 lentokentän bussilla keskustaan, ja se on myös mahdollista ottaa taksi tai vuokra-autolla. Matka kestää noin 20 minuuttia.

Lentokenttä on kolmanneksi suurin Espanjan Andalusiassa, joka sijaitsee maan eteläosassa, mitattuna matkustajamäärä. Joka vuosi lentokenttä sai noin 1 miljoona matkustajaa, joista monet matkustavat tilauslennoilla. Iberia, EasyJet ja Thomas Cook on muutamia yrityksiä, jotka tarjoavat lentoja Almeria.

Tällä Almeria Airport voi ostaa verovapaita tuotteita ja muita kohteita varastossa. Jotain syötävää, matkustajat voivat ostaa syödä välipalaa kahviloita.