Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Barcelona lentokenttä

Autovuokraamo Barcelona lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Barcelona lentokenttä info

Vuokra Auto Barcelona lentokenttä
Autovuokraamo Barcelona lentokenttä

Barcelona Airport (BCN) sijaitsee El Prat de Llobregat, noin 15 km etelään Barcelona. Juna vie noin. 20-30 minuuttia riippuen siitä, mikä asema saat pois, ja se toimii sekä bussi yöbussilla. Voit lentokentällä, aja tien C-31 etelään kunnes otat pois 2B ja noudata sitten C-32b.

Tämä on toiseksi suurin lentokenttä jälkeen Madridissa, ja joka vuosi, lentoasema sai noin 24 miljoonaa matkustajaa. Monet suuret lentoyhtiöt tarjoavat lentoja täältä, kuten Air France, American Airlines ja KLM. Barcelona voi lentää kaupungeissa ympäri maailmaa, kuten Tel Aviv, Casablanca, Helsingin ja New Yorkin.

Lentokentällä on autonvuokraus, kokoustilat, kauppoja, joissa tullittoman, vaatteita ja lahjoja, baareja ja ravintoloita.