Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Benidorm

Autovuokraamo Benidorm – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Benidorm info

Vuokra Auto Benidorm
Autovuokraamo Benidorm

Benidorm sijaitsee suosittu Costa Blanca rantaviivaa, joka sijaitsee etelään Espanjan itärannikolla ja rajojen Välimerellä. Se on vain noin. 40 km Alicanteen ja väestön mitataan noin.70000 (2008).

Benidorm on yksi tunnetuimmista resorts pitkin rannikkoa, ja vierailla massa koostuu pääasiassa turisteja Pohjois-Euroopassa. Tässä on rehevä maisema ja rantoja on monia palveluita ja läheisiin ravintoloihin. Alueella on useita huvipuistot teemoja eri puolilla maailmaa, veden, maan ja meren elämää. Benidorm International Song Festival on tunnettu festivaali, laulukilpailusta järjestetään joka kesä.

Alicante Airport tarjoaa lennot monissa osissa Eurooppaa, kuten Bulgariassa, Kööpenhaminan ja Englannissa. Lentokenttä sijaitsee noin. 60 km pois Benidorm.