Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Burgos

Autovuokraamo Burgos – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Burgos info

Vuokra Auto Burgos
Autovuokraamo Burgos

Burgos sijaitsee tasanteella noin. 850 metriä merenpinnan yläpuolella Espanjan pohjoisosassa sisämaahan. Kaupunki kuuluu Castilla y Leónin alueella, ja se perustettiin vuonna 884. Vuonna 2010 asukasluku oli mitattu lähes 180 000, ja Burgos on pääkaupunki maakunnassa Burgos. Talvet Burgos on yksi kylmin maan.

Matkailu on tärkeä osa liiketoimintaa, ja monet vierailevat kaupungin koska se kaunista arkkitehtuuria. Kuuluisimmista nähtävyyksistä ovat katedraaleja, kirkkoja ja luostareita. Muun muassa tulisi käydä Burgosin katedraali valkoinen kivi, joka aloitettiin vuonna 1200 ja listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

Burgos lentokenttä sijaitsee noin. 4 km keskustan ulkopuolella ja on nimetty Villafría. Kohteet ovat Palma de Mallorca, Barcelona ja Pariisi.