Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Cuenca

Autovuokraamo Cuenca – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Cuenca info

Vuokra Auto Cuenca
Autovuokraamo Cuenca

Cuenca sijaitsee itärannikolla keskellä maata, ja se kestää noin tunnin. 2 tunnin ajomatka pääoman Madridin luoteisosassa. Kaupunki on kasvanut siellä, missä joet Júcar ja Huecar tavata. Vuonna 2010 siellä oli noin. 55 000 asukasta Cuenca.

Cuenca on tunnettu historiallinen tunnelma kaupungin kapeine katuineen ja vanhoine rakennuksineen. Tunnettu rakennus on katedraali, joka valmistui vuonna 1270 ja on yksi maan ensimmäinen tuomiokirkko. Lisäksi voit vierailla museoissa, kuten arkeologinen museo, useita puistoja.

Lähin lentokenttä on Madrid-Barajasin lentokentällä, joka sijaitsee noin 170 km luoteeseen Cuenca.Tämä on suurin ja vilkkain lentoasema lentojen kanssa Moskovaan, Ateenaan ja Buenos Airesiin.