Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Girona lentokenttä

Autovuokraamo Girona lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Girona lentokenttä info

Vuokra Auto Girona lentokenttä
Autovuokraamo Girona lentokenttä

Girona-Costa Brava Airport (GRO) sijaitsee noin 12 km etelään kaupungin Girona, jonka se kestää noin tunnin. 20 minuuttia juosta. Kaupunki sijaitsee Koillis Espanjassa ja lentoaseman tarjoaa useita autovuokraamojen. On bussilla ja taksilla Girona ja täältä voit junalla Barcelonaan. Pääset Lentokentältä voi seurata hyvin merkitty teiden N-11, tietullit-7 tai K-25.

Yhä useammat ihmiset käyttävät Girona-Costa Bravan lentokentän matkustaa Barcelonaan, ja vuonna 2008 se oli rekisteröity noin 5,5 miljoonaa matkustajaa. Halpalentoyhtiö Ryanair ja Thomas Cook Airlines Belgia osa yrityksistä sijaitsee tällä alueella. Ryanair tarjoavat lentoja kaupungit kuten Madrid, Lontoo, Oslo, Rooma ja Bryssel.

Lentokenttä sijaitsee ravintoloita, rahanvaihto toimistot, hotellit ja iso verovapaa.