Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Gran Canaria lentokenttä

Autovuokraamo Gran Canaria lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Gran Canaria lentokenttä info

Vuokra Auto Gran Canaria lentokenttä
Autovuokraamo Gran Canaria lentokenttä

Gran Canaria Airport (LPA) tunnetaan myös Las Palmas Lentokenttä sen sijainti 20 minuutin etelään saaren pääkaupunki Las Palmas de Gran Canaria. Bussit kulkevat lentoaseman kautta valtatie GC1 että menee oikein ohi. On olemassa useita autovuokraamojen ja että taksiasema aivan tuloaulassa.

Vuonna 2009 Gran Canarian lentoasema on yli yhdeksän miljoonaa matkustajaa, mikä lentokenttä kansakunnan 5 vilkkain. Lentoaseman tyytyväinen monet lentoyhtiöt kuten Air Europa, Condor, Spanair ja Ryanair. Se tarjoaa lentoja eri puolille Eurooppaa, Kööpenhaminasta Milanoon.

Gran Canaria Airport sijaitsee monia kauppoja ja ravintoloita lisäksi leikkihuone, kokoustila ja internetkahvila. Kiitotien on mahdollisuus tervehtiä NASAn avaruusalukset.