Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Granada lentokenttä

Autovuokraamo Granada lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Granada lentokenttä info

Vuokra Auto Granada lentokenttä
Autovuokraamo Granada lentokenttä

Granadan lentokentälle ulkopuolella kantaa virallista nimeä Federico García Lorca Granada-Jaen Airport (GRX), ja se on noin. 15 km kaupungin Granada. Linja noudattaa lentoajat ja käyttää noin 45 minuuttia kaupunkiin. On myös mahdollista ottaa taksi tai vuokra-autolla. Lentokentältä seuraa-92 itään, ja tämä pätee kunkin-92G, joka johtaa suoraan Granada.

Vuonna 1972 avattu terminaalirakennuksen, ja vuonna 2007 käsiteltiin lähes 780000 matkustajaa.Lentoyhtiöt kuten Ryanair ja Iberia toimii täällä, ja on lentoja myös Madridissa, Barcelonassa, Pariisissa ja Milanossa.

Tilojen ostaa ruokaa ja juomaa lentoaseman kahvila, ja että voi Matkamuisto, välipalat ja juomat, tupakka ja alkoholi on varastossa.