Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Guadalajara

Autovuokraamo Guadalajara – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Guadalajara info

Vuokra Auto Guadalajara
Autovuokraamo Guadalajara

Guadalajara on pääoman maakunnassa sama nimi, ja kaupunki kuuluu alueen Castilla la Manchan. Guadalajara sijaitsee keskellä Espanjaa, ja se kestää noin tunnin. 50 minuuttia ajaa pääoman Madrid. Väestön toimenpiteet Tällä hetkellä lähes 85 000 (2010).

Roomalaiset hallinnassa Guadalajara aikansa, ja välillä 700 – ja 1000-luvulla oli alle maurien sääntö. Koska sen pitkä historia, on olemassa monia kirkkoja ja rakennuksia, jotka ovat näkemisen arvoisia. Palacio del Infantado on palatsi, joka rakennettiin vuonna 1400 ja on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä.

Lähin lentokenttä Guadalajara on Madrid-Barajasin lentokentällä, joka sijaitsee noin 45 km lounaaseen kaupungin. Vuonna 2009 tämä oli suurin ja vilkkain lentokenttä Espanja.