Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Ibiza lentokenttä

Autovuokraamo Ibiza lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Ibiza lentokenttä info

Vuokra Auto Ibiza lentokenttä
Autovuokraamo Ibiza lentokenttä

Ibiza Airport (REU) sijaitsee etelälaidalla saarella Ibiza sijaitsee Välimerellä, aivan Espanjan itärannikolla. Lentokentältä on vain noin. 7 km Ibizan. Yksi voi vuokrata auton tai ottaa taksi kaupunkiin ja lentoasemalle linja mennä suoraan linja-autoasemalle.

Noin 5 miljoonaa matkustajaa käyttää lentoaseman vuonna 2010, ja 85% kaikista saapuvien matkustajien turistikauden toukokuun ja lokakuun välillä. On monia yrityksiä, jotka lentävät Ibiza, kuten Lufthansa, Norja, British Airways ja Air Berlin. Kohteet ovat kaupunkeihin kuten Barcelonaan, Lontooseen ja Prahaan, mutta monet reitit ovat saatavilla vain matkailukauden aikana.

Palvelut ovat erilaisia kauppoja ja tullitta, kahvilat ja muut ruokapaikat. Siellä on useita hotelleja lähellä lentokentälle.