Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Jerez

Autovuokraamo Jerez – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Jerez info

Vuokra Auto Jerez
Autovuokraamo Jerez

Jerez de la Frontera sijaitsee Kaakkois-Espanjassa, noin 15 km päässä etelärannikolla ja Atlantin valtamerellä. Se on noin. 30 km ja Portugalin rajan ja sen väkiluku on mitattu yli 200 000 (2008).

Jerez de la Frontera on tunnettu tuotanto sherry ja brandy, lisäksi kasvatus hevosten Englanti, arabia ja espanja verta kutsutaan Andalusian hevosia. Toukokuussa se katsoi hevonen markkinoille, kun taas suuri pääsiäisen juhla tunnetaan koko maassa. Kaupungin pidetään kehto flamencoa, ja voit oppia lisää tanssia Andalusian keskuksen Flamenco.

Jerez Airport on kansainvälinen ja moderni lentokenttä, joka on myös nimeltään La Parra Airport. Se sijaitsee noin. 8 km kaupungin keskustan ulkopuolella.