Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Lanzarote lentokenttä

Autovuokraamo Lanzarote lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Lanzarote lentokenttä info

Vuokra Auto Lanzarote lentokenttä
Autovuokraamo Lanzarote lentokenttä

Lanzarote Airport (ACE) sijaitsee itään puolella saarella Lanzarote, joka on osa Kanariansaarten pois Afrikkalainen mantereella. Se on vain 5 km saaren pääkaupungista Arrecifesta ja linja 4 kulkee puolen tunnin välein. Autolla seurata Road LZ-2, tai voit käyttää jotakin taksit odottavat ulkopuolella saapuvien lentojen hallissa.

Vuonna 2010 se oli rekisteröity lähes 5 miljoonaa matkustajaa täällä, joten Lanzarote Airport kymmenenteen vilkkain lentokenttä Espanja. Yritykset kuten Thomas Cook ja airberlin EasyJet tarjoavat lentoja Lanzaroten ja kohteisiin kuuluu Madridin, Barcelonan ja Amsterdamin.

Lentoasemalle on hyvät ja erilaisia palveluita, kuten baareja, ravintoloita ja ruokapaikkoja, kuten Burger King, useita kauppoja, tax-free-myymälä ja VIP-alue.