Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Malaga lentokenttä

Autovuokraamo Malaga lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Malaga Lufthavn info

Vuokra Auto Malaga lentokenttä
Autovuokraamo Malaga lentokenttä

Malagan lentokenttä (AGP) sijaitsee noin. 8 km ulkopuolella Malaga Etelä-Espanjassa. On junayhteyksiä useissa kaupungeissa ja kesällä on perustettu bussit. Voit käyttää-357 pois kaupungista länteen ja käännytään vasemmalle liikenneympyrästä-7. Tämä tie seuraa poistuminen N-340. Lentoasema tarjoaa vuokra-autoja ja takseja.

Monet matkailijat käyttävät lentoaseman matkustaa idylliseen resorts pitkin suosittu Välimeren rannikolla ja lentokenttä on neljäs vilkkain maassa. Matkustajamäärä oli yli 11 miljoonaa euroa vuonna 2009. Lentoyhtiöt ovat lentoyhtiöt, Lufthansa, British Airways ja Aeroflot, kun lennot menevät kaupunkeihin, kuten Casablanca, Rooma, Sofia ja Göteborgissa.

Lisäksi kauppoja ja ravintoloita, voit käydä Ilmailumuseo ja näyttely.