Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Mallorca lentokenttä

Autovuokraamo Mallorca lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Mallorca lentokenttä info

Vuokra Auto Mallorca lentokenttä
Autovuokraamo Mallorca lentokenttä

Palma de Mallorca Airport (PMI) sijaitsee aivan pääkaupungin Palma de Mallorcalla suosittu Välimeren saarella Mallorca. Se kestää noin 10 minuutin ajomatka lentokentälle, ja pääset sinne, seuraa MA-19 itään, joka kulkee lentoaseman läheisyydessä. On sekä bussipysäkkejä ja taksiasema tuloaulan ulkopuolelta.

Palma de Mallorca Airport on Espanjan neljäs suurin lentoasema ja yksi Euroopan vilkkaimpia kesäkaudella. Vuonna 2009 työskenteli yli 20 000 000 matkustajaa lentoasemalla. Yritykset, kuten Ryanair, Easyjet ja Thomson hengitysteiden sijaitsee täällä ja tarjoaa palveluita myös Dublinissa, Pariisissa ja Lontoossa.

Lentokenttä tarjoaa palveluja, kuten autovuokraamot, posti ja kaupat myyvät hajuvesien, alkoholin ja muoti. On olemassa monia ravintoloita, baareja ja kahviloita.