Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Reus

Autovuokraamo Reus – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Reus info

Vuokra Auto Reus
Autovuokraamo Reus

Reus kuuluu Tarragonan provinssiin alueella Kataloniassa Koillis-Espanjassa. Ei ole enää kuin noin. 10 km rannikkoa ja Välimerellä, noin 15 km päässä on maakunnan pääkaupunki Tarragona. Oli lähes 110 000 asukasta Reus vuonna 2010.

Reus sijaitsee alueella, jossa paljon nähtävää ja nähtävyyksiä. Kaupungissa voi nähdä ja käydä vanhoissa kirkoissa, goottilainen kellotorni vuodesta 1520 ja museoita. Aivan kaupungin keskustassa, kestää matka kauniilla rannoilla Costa Daurada, tai vierailla Port Aventura, eräs Euroopan suurimmista huvipuistot.

Reus Airport sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä keskustasta ja lentokentältä tarjoten lennot kaupungeissa kuten Lontoossa, Brysselissä, Sevillan ja Palma de Mallorca.