Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Salamanca

Autovuokraamo Salamanca – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Salamanca info

Vuokra Auto Salamanca
Autovuokraamo Salamanca

Salamanca on tunnettu yliopistokaupunki sijaitsee alueella Castilla y Leónin Luoteis Espanjassa. Kaupunki sijaitsee joen Tormes, lähes 800 metriä merenpinnan yläpuolella. Maan pääkaupunki Madrid on noin. 200 km itään, kun on noin 100 km ja Portugalin rajalla lännessä.Väestö on mitattu yli 155 000 (2010).

Salamancan yliopisto perustettiin vuonna 1218 ja se on siten vanhin yliopisto maassa. Vanhakaupunki on erittäin viehättävä kaupunki, joka on listattu Unescon maailmanperintölistalle vuonna 1988. Plaza Mayor on rakennettu vuonna 1700 ja edelleen toimii kaupungin keskustassa.

Salamanca lentokentälle on noin. 15 km kaupungin ulkopuolella ja tarjoaa lentoja myös Barcelonaan, Palma de Mallorca ja Pariisissa.