Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Santander

Autovuokraamo Santander – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Santander info

Vuokra Auto Santander
Autovuokraamo Santander

Santander on Pohjois satama kaupunki Espanjassa että rajat Biskajanlahdelle. Kaupunki sijaitsee niemimaalla, joka kuuluu Cantabrian alueella ja on olemassa Rooman ajoista alkaen. Nykyään siellä asuu vajaat 200 000 (2009) asukasta Santander.

Santander on kaunis ja rauhallinen kaupunki. Monet turistit tulevat tänne nauttimaan monista rantoja ja museoita, kuten Museum of Art, Museum of Fine Arts. Magdalena niemimaa on suosittu nähtävyys, jossa pieni eläintarha, jossa hylkeet ja pingviinit, ulkoilmamuseo ja kuninkaallinen palatsi. Keskustassa sinun pitäisi vierailla kasinolla ja vanha kaupunki, jossa on kauppoja. Kun tulipalo vuonna 1941, kaupungin katedraalin 1200 tuhoutunut, mutta on nyt kunnostettu.

Kansainvälinen lentokenttä Santander Airport on noin. 4 km päässä kaupungista.