Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Tarragona

Autovuokraamo Tarragona – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Tarragona info

Vuokra Auto Tarragona
Autovuokraamo Tarragona

Tarragona on maakunnan pääkaupunki Tarragona alueella, joka kuuluu Espanjalle. Kaupunki sijaitsee Koillis Espanjan rajalla Välimerelle ja Barcelonan sijaitsee noin 100 km pohjoisemmaksi. Tarragona jo silloin, kun roomalaiset otti hallituksen, ja nyt asuu noin 140 000 asukasta täällä (2010).

Kun roomalaiset, voidaan sisällyttää edelleen kaupungin muuri, amfiteatteri ja 35 metriä pitkä vesijohto että roomalaiset käytetään tuomaan vettä kaupunkiin. Passeig Arqueologicas on tie, joka seuraa vanhan kaupungin muuria vanhan kaupungin. Lisäksi Tarragona on vanhoja kirkkoja ja luostareita, uimarannat ja museot.

Reus Airport on vain 10 km päässä Tarragonan ja täältä voit lentää kaupunkeihin, kuten Brysselissä, Dublinissa ja Palma de Mallorca.