Autovuokraamo Teneriffa lentokenttä Los Rodeos

Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Teneriffa lentokenttä Los Rodeos

Autovuokraamo Teneriffa lentokenttä Los Rodeos – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Teneriffa lentokenttä Los Rodeos info

Vuokra Auto Teneriffa lentokenttä Los Rodeos
Autovuokraamo Teneriffa lentokenttä Los Rodeos

Teneriffa North Airport (TFN), tai Los Rodeos Airport on yksi kaksi lentokenttää sijaitseva Kanariansaarten suurin saari, Teneriffa. Lentokenttä sijaitsee noin. 11 km länteen Santa Cruz, pääkaupunki Teneriffalle. Bussit eri paikoissa saarella lisäksi, että voit vuokrata auton tai ottaa taksin.

Teneriffa North Airport on pienempi kaksi lentokenttää, mutta silti käsitellään yli 4.000.000 matkustajaa vuonna 2010. Lentoasema tarjoaa lähinnä sisäisten lentojen Espanjassa, mutta myös joitakin lentämään Saksaan alaisuudessa Air Berlin.

Klo Teneriffa North Airport matkustajat voivat ostaa ruokaa ja juomia useita ravintoloita. On myös hyvä valikoima kauppoja ja muita palveluita kuten pankki.