Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Torrevieja

Autovuokraamo Torrevieja – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Torrevieja info

Vuokra Auto Torrevieja
Autovuokraamo Torrevieja

Torrevieja sijaitsee Alicanten maakunnassa, joka kuuluu Valencian alue. Kaupunki sijaitsee Costa Blancan ja rajautuu Välimereen. Torrevieja on noin 50 km kaupungin Alicanten pohjoispuolella. Väestön Torrevieja arvioitiin olevan yli 100 000 vuonna 2010.

Tänään, Torrevieja, suosittu lomakohde, ja kaupunki kasvoi, koska suolan tuotannon suolaisissa järvissä mielessä lähiympäristössä. Nimi tarkoittaa ”vanha torni” jälkeen vartiotorneja että oli täällä ennen, ja nyt näkee Torre del Moro peräisin 1300-luvulta.

Alicante lentokenttä on nimeltään El Altet ja on noin. 50 km pohjoiseen Torrevieja. Tämä on kuudes vilkkain lentoasema Espanjassa, ja täältä reitit ovat Helsinki, Reykjavik ja Glasgow.