Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Vigo

Autovuokraamo Vigo – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Vigo info

Vuokra Auto Vigo
Autovuokraamo Vigo

Vigo sijaitsee Luoteis-Espanjassa, noin 30 km pohjoiseen Portugalin rajalle. Vigo on kaupunki, että rajat Atlantin valtameren ja se on yksi tärkeimmistä ja merkittävimmistä satamista maailmassa. Väestö on mitattu lähes 300 000 (2009).

Vanha kaupunki on viehättävä kaupunki kapeine ja jyrkkiä katuja. Nähtävyyksistä voi nähdä useita kirkkoja 1100, kuten Santa Maria de Castelo. Koska Vigo on tärkeä satamakaupunki, on mahdollista museoon Sea, joka on omistettu merelle, kun Nykytaiteen museo on yksi kuuluisimmista museoista nykytaiteen Espanjassa.

Vigo – Peinador Airport sijaitsee noin 8 km kaupungin ulkopuolella ja tarjoaa lentoja suurissa kaupungeissa kuten Barcelonassa ja Pariisissa.