Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Bilbao lentokenttä

Autovuokraamo Bilbao lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Bilbao lentokenttä info

Vuokra Auto Bilbao lentokenttä
Autovuokraamo Bilbao lentokenttä

Bilbao Airport (BIO) on tärkein lentokenttä pohjoisosassa País Vasco. Lentokenttä sijaitsee noin 12 km pohjoiseen Bilbao, ja bussi Bizkaibus-3247, se kestää noin tunnin. 45 minuuttia keskustaan. On olemassa neljä eri autovuokraamojen täällä, ja taksi seisoo ulkopuolella saapuvien lentojen hallissa.

Bilbaon lentokenttä avattiin vuonna 2000. Vuonna 2008 lentoasema 4.000.000 matkustajaa, ja määrä kasvaa vuosittain. Noin 75% lennoista ovat kansainvälisiä, ja jotkut kohteet ovat Lontoo, Amsterdam, Pariisi ja Rooma. Lentoyhtiöiden lentoasemalla muun muassa Lufthansa, Iberia ja EasyJet.

Lentokentällä on kioski, verovapaa ja monia muita yrityksiä, ja että on hyvä valikoima kahviloita ja ravintoloita. Siellä on useita hotelleja alueella noin Bilbao Airport.