Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Bilbao

Autovuokraamo Bilbao – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Bilbao info

Vuokra Auto Bilbao
Autovuokraamo Bilbao

Bilbao sijaitsee Espanjan pohjoisrannikolle ja on tärkeä satama. Kaupunki sijaitsee joen Nervión noin 12 km sisämaahan, ja vuonna 2008 asukasluku noin. 350 000 euroa.

Bilbao vuodelta noin 1300, ja historiallinen kaupunki ja sen kiemurtelevia katuja ja vanhoja rakennuksia sijaitsee länsipuolella Nervión. Täällä voit nähtävyyksiin, kuten Plaza Nueva 1800-luvulta lähtien ja kaunis oopperatalo Teatro Arriaga. Bilbao on tunnettu monista museoista, kuten arkeologinen museo, historiallinen museo ja museo Bilbaossa Fine Arts Museum. Vuonna 1997 avattu Guggenheim-museo.

Bilbao Airport on moderni lentokenttä sijaitsee noin 12 km keskustan ulkopuolella. Uusi terminaali avattiin vuonna 2000.