Autovuokraamo Fuerteventura lentokenttä

Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Fuerteventura lentokenttä

Autovuokraamo Fuerteventura lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Fuerteventura lentokenttä info

Vuokra Auto Fuerteventura lentokenttä
Autovuokraamo Fuerteventura lentokenttä

Fuerteventura Airport (FUE) sijaitsee koilliseen Fuerteventuran on toiseksi suurin saari kesken Kanariansaarilla. Lentokenttä sijaitsee noin 5 km etelään saaren pääkaupunki Puerto del Rosario, ja automatka kestää noin tunnin. 10 minuuttia. Lentokenttä tarjoaa useita autovuokraamoja, taksit ja kaksi eri sukkulat.

Fuerteventura Lentokenttä on rakennettu vuonna 1960 vastaamaan kasvavaan kiinnostukseen ja vuonna 2010 oli yli 4 miljoonaa matkustajaa lentokentältä.Lufthansa, British Airways ja Iberia ovat vain muutamia lentoyhtiöitä, jotka asuvat täällä, ja lennot tulevat myös Madridissa, Milanossa, Pariisissa ja Amsterdamissa.

Lentokenttä tarjoaa hyvän valikoiman palveluja. Matkustajat voivat valita useista eri liikkeissä ja ruokapaikat, ja siellä on myös tax-free, lahja ja kioskeista.