Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Fuerteventura

Autovuokraamo Fuerteventura – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Fuerteventura info

Vuokra Auto Fuerteventura
Autovuokraamo Fuerteventura

Fuerteventura on toiseksi suurin saari Kanarian saaristossa. Saaret sijaitsevat länsirannikolla Pohjois-Afrikan ja kuuluu Espanjan kuningaskunnalle. On noin. 75 000 (2003) asukasta Fuerteventura.

Monet turistit matkustaa Fuerteventura takia pitkään, kultaisia hiekkarantoja, mutta saarella on myös muutakin tarjottavaa. Anna Latija Zoo on eläintarha lintuja, krokotiileja, apinoita, kameleita ja hevosia. Kaupungissa Betancuria voi käydä taidemuseossa ja historiallinen museo, kun taas La Rosita on eräänlainen ulkoilmamuseo pienessä kaupungissa Villa Verde. La Rosita on tarkoitus osoittaa, miten se oli saarella ennen matkailu alkoi näkyä ja sijaitsee museo, viinikellari, tupakkaplantaasin ja kotieläimet.

Fuerteventuran lentokenttä sijaitsee noin. 30 km pääkaupungin Puerto del Rosario.