Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Lucena

Autovuokraamo Lucena – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Lucena info

Vuokra Auto Lucena
Autovuokraamo Lucena

Lucena sijaitsee Andalusian alueen Espanjan etelärannikolla, joen rannalla, joissa sama nimi kuin kaupunki. Valitse kaupunki on lähes 100 km ja Malagaan, joka sijaitsee Välimerellä, Costa del Sol. Joiden asukasluku on yli 40 000 (2010) Lucena on toiseksi suurin kaupunki maakunnassa Córdoba.

On olemassa monia kauniita nähtävyyksiä Lucena, kuten San Mateo kirkko, joka aloitettiin vuonna 1400 sekä linnoitus El Moral keskiajalla. Paras aika vierailla Lucena on pääsiäinen. Kuten muuallakin Espanjassa, pääsiäinen on tärkeä juhla, joka vietetään paraateja ja kulkueita.

Yksi Lähimmät lentokentät ovat Malagan lentokentälle. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Pablo Ruiz Picasso lentokenttä sijaitsee noin. 100 km etelään Lucena.