Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto San Pedro

Autovuokraamo San Pedro – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

San Pedro info

Vuokra Auto San Pedro
Autovuokraamo San Pedro

San Pedro de Alcantara on upealla paikalla Costa del Sol, hyvin Etelä-Espanjassa. Sen rajanaapureita kaupunki Välimeren ja se on noin. 100 km ja Tarifa, joka sijaitsee kaukana maan eteläosassa. Muodikas lomakohde Marbellan on vain 10 km koilliseen San Pedro de Alcantara. Kaupunki on koti noin. 27 000 asukkaan (ei vuotta).

Kunkin vuoden lokakuussa järjestetään Feria de San Pedro de Alcantara on markkinat viihde, pysähtyy ja näyttelyitä. Keskellä on kävelykatu, ja on maisemoitu kävelykatu rannalla on monia ravintoloita ja baareja.

Lähin lentokenttä on Malagan lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Pablo Ruiz Picasso Airport, joka sijaitsee noin. 60 km kaupungista pohjoiseen.