Autovuokraamo Teneriffa lentokenttä Reina Sofia

Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Teneriffa lentokenttä Reina Sofia

Autovuokraamo Teneriffa lentokenttä Reina Sofia – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Teneriffa lentokenttä Reina Sofia info

Vuokra Auto Teneriffa lentokenttä Reina Sofia
Autovuokraamo Teneriffa lentokenttä Reina Sofia

Teneriffa South Airport (TFS) on yksi kaksi kansainvälistä lentokenttää on Teneriffalla. Lentokenttä sijaitsee noin. 60 km etelään saaren pääkaupunki Santa Cruz de Teneriffa, ja sinne pääsee seuraamalla TF-1, joka kulkee lentoaseman läheisyydessä. Tämä venyttää kestää noin 45 minuuttia, ja lentokenttä tarjoaa linja-autot, taksit ja vuokra-autoja.

Vuosittain työllistää noin 9 miljoonaa matkustajaa vuonna lentoasemalla, mikä Teneriffa South Airport suurin lentoasema Kanariansaarilla. Lentoyhtiöt, jotka asuvat täällä ovat EasyJet, Finnairin ja Air Europe, joka tarjoaa lentoja eri puolille Eurooppaa, Moskovassa, Lontoossa ja Amsterdamissa.

Hotel Ucanca on useita hotelleja, jotka ovat lähellä, ja lentoaseman, on verotonta, kioskit, ravintolat ja pankkiautomaatit.