Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Teneriffa

Autovuokraamo Teneriffa – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Teneriffa info

Vuokra Auto Teneriffa
Autovuokraamo Teneriffa

Teneriffa on suurin saari Kanarian saarten sijaitsee Atlantin valtamerellä pois Afrikan luoteisrannikolla. Teneriffa on asukasluku on yli 220 000 (2009).

Teneriffa on suosittu loma-saarella, ja vuosittain on noin. 5000000 turisteja täällä, koska saaren rehevän maisemia ja kauniita rantoja. Saari koostuu useista kaupungeista, joista suurin on Santa Cruz de Teneriffa kanssa museot, historialliset rakennukset ja kauniit puistot. Tärkeimmät turisti kaupunki Puerto de la Cruz määräajat mukaan lukien vesipuisto, huvipuisto ja eläinpuisto ja kasvitieteellinen puutarha.

Teneriffa North Airport ja Teneriffa South Airport on kaksi kansainvälistä lentokenttää saarella sijaitsevat vastaavasti pohjoisessa ja etelässä saaren itäosassa.