Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Torremolinos

Autovuokraamo Torremolinos – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Torremolinos info

Vuokra Auto Torremolinos
Autovuokraamo Torremolinos

Torremolinos on merenrantakaupunki kuuluu Andalusian alueella sijaitsevat kaukana etelässä Espanjaan. Kaupunki sijaitsee rannikkoalueella tunnettu Costa del Sol ja rajautuu Välimereen. Se on vain noin. 15 km kaupungin Malaga koillisessa, ja vuonna 2010 oli noin 65 000 asukasta Torremolinos.

Torremolinos on ollut hyvin suosittu matkailukohde jo 1950-luvulla ja oli yksi ensimmäisistä rantakohteista jotka on kehitetty tähän rannikkoalueella. Nykyään on olemassa monia kävijöitä, jotka tulevat tänne makaamaan rannalla, huvipuistoja Aqualand, Tivoli World tai katsomassa krokotiileja on Crocodile Park.

Pablo Ruiz Picasso lentokenttä kuuluu Malaga ja sijaitsee noin. 5 km pohjoiseen Torremolinos. Tämä on neljänneksi suurin lentokenttä maan.