Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Zaragoza lentokenttä

Autovuokraamo Zaragoza lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Zaragoza lentokenttä info

Vuokra Auto Zaragoza lentokenttä
Autovuokraamo Zaragoza lentokenttä

Zaragoza Airport (ZAZ) sijaitsee Aragonin itään Espanjan rannikolle. Lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta kaupungin Zaragoza, ja siellä on bussilla lentokentälle puolen tunnin välein. On myös mahdollista vuokrata auto, ja että on olemassa taksit ulkopuolella terminaalirakennuksen.

Vuonna 2008 avattiin uusi matkustajaterminaali ja Zaragoza lentokenttä toimii myös sotilaallinen lentotukikohdan. Lisäksi lentoaseman on pakkolaskun sivustoja NASA avaruusalus. Aikataulun lennoista yritykset, kuten Iberia ja Ryanairin ja kohteita ovat Palma de Mallorca, Milano ja Rooma.

Tilat Zaragoza lentokentälle on kaksi myymälää, josta voi ostaa matkamuistoja ja myös päivittäis-ja ruokailupaikat, jossa matkustajat voivat saada välipalan ja juoman ennen matkaa.