Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto Zaragoza

Autovuokraamo Zaragoza – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

Zaragoza info

Vuokra Auto Zaragoza
Autovuokraamo Zaragoza

Zaragoza, Aragón alueeseen kuuluu, sijaitsee Luoteis-Espanjassa, ja se on noin 300 km merenrantakaupungissa Barcelona idässä. Paikka oli yksi ensimmäisistä kaupungeista Espanjassa oli kristinuskoon, ja vuonna 2010 asukasluku arviolta lähes 700 000.

Zaragoza on monia palatseja, museoita ja vanhoja kirkkoja sekä edelleen Rooman kaupungin muurien. Kaupunki on tunnettu taiteen museot, kuten Museo Camon Aznar ja Museo Provincial, ja 2008 maailmannäyttely pidettiin Zaragoza. La Seo Cathedral rakennettiin vuosina 1100 – ja 1500-luvulla, mutta katedraalin Nuestra Señora del Pilar on valfartskatedral ulottuu takaisin 1600.

Zaragoza lentokenttä sijaitsee noin 15 km kaupungin ulkopuolella ja tarjoaa lennot ovat Rooma, Istanbul, Bryssel ja Lontoo.