Vertaa ja löydä paras autonvuokrauksen hinta Espanjassa

Miksi valita autonvuokraus meiltä?

Autonvuokrauksen taatut alhaiset hinnat

Autovuokraamoespanja.fi vertailee useimpien autovuokraamojen hintoja Espanjassa tarjotakseen halvimmat autonvuokraushinnat.

Rajoittamaton kilometrimäärä

Kaikki pakolliset vakuutukset sisältyvät hintaan, samoin kuin rajoittamaton kilometrimäärä.

Ilmainen peruutus ja muutos

Voit helposti ja maksutta peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, jos teet sen 48 tuntia ennen noutoa.

Vuokra Auto El Hierro lentokenttä

Autovuokraamo El Hierro lentokenttä – Vertaa useiden autonvuokraamojen autonvuokrahintoja löytääksesi parhaan hinnan. Kokeile alla olevaa hakukonettamme varataksesi sopivan auton kolmen helpon vaiheen avulla.

El Hierro Lufthavn info

Vuokra Auto El Hierro lentokenttä
Autovuokraamo El Hierro lentokenttä

El Hierro Airport (VDE) sijaitsee saarella El Hierro kuuluvien Kanariansaarten pois Afrikkalainen mantereella. Lentokenttä sijaitsee noin. 2 km linnuntie päässä kaupungin Valverde koillisosassa saaren. Bussi kulkee tunnin välein välillä Valverde ja lentokenttä, ja se on myös mahdollista ottaa taksi.

El Hierro lentokenttä on vain yksi saari, ja vuonna 2008 se oli rekisteröity lähes 200 000 matkustajaa.Yritykset Binter Canarias ja TopFly.com ovat ainoita, jotka liittyvät lentoaseman, joka tarjoaa lennot, muun muassa Las Palmas de Gran Canaria, Teneriffa North Airport ja Teneriffa South Airport.

El Hierro Airport on yksi myymälä ja ravintola ja leikkipaikka ja löytötavaratoimisto. Ei Hotellien yhteydessä lentokentän, mutta on useita Valverde.